Menu

Ενημέρωση μελών

04/10/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε σχετικά με τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 2 Οκτωβρίου.

Α. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ σχετικά με την συνάντηση που έγινε στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας με θέμα το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο ακτινοπροστασίας και την εφαρμοστική νομοθεσία (διαδικασίες κανονιστικού ελέγχου πρακτικών ιοντιζουσών ακτινοβολιών και αναγνώριση υπηρεσιών και εμπειρογνωμόνων). Αποφασίσθηκε ότι υπεύθυνος για την ακτινοπροστασία πρέπει να είναι ο ιατρός ακτινολόγος και ο ακτινοφυσικός και όχι ο τεχνολόγος ακτινολόγος. Για το θέμα των πρακτικών, αναφέρθηκε από την πλευρά της ΕΕΑΕ ότι παραπέμπεται το θέμα στο ΚΕΣΥ για απόφαση.

Β.  Έγινε συζήτηση σχετικά με την ονοματολογία των ιατρικών εξετάσεων. Έχει γίνει επικαιροποίηση του σχετικού αρχείου και θα σταλεί στο Υπουργείο.     

Γ. Ενημερώθηκαν τα μέλη του ΔΣ για τα emails της κας Ε. Καψαλάκη και των κ.κ. Κ. Χλαπουτάκη, Π. Μανιάτη και Μ. Σακελλαρίδη.  

Δ. Διαβάστηκε το αίτημα για αιγίδα για συνέδριο που διοργανώνει η Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Multimodality Management of Intracranial and Spinal AVMs». Αποφασίσθηκε να τεθεί υπό την αιγίδα της ΕΑΕ. 

Ε. Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της 4ης Σεπτεμβρίου, το τιμολόγιο που αφορούσε παροχή υπηρεσιών προγραμματισμού του website και η αίτηση νέου μέλους.

Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Τσιτουρίδης          Αθανάσιος Χαλαζωνίτης

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK