Menu

Ακτινολογία και Internet

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ακτινολογία και Internet

Τ. Γερούκης, Μ. Σιδηροπούλου, Α. Σιοζόπουλος, Γ. Αβραμίδης, Β. Καλπακίδης

Γ.Π. Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "Γ. Παπανικολάου"

Από τη φύση της η Ακτινολογία έχει να κάνει με την παραγωγή, αξιολόγηση και διανομή πληροφορίας. Κατά συνέπεια οι δυνατότητες επικοινωνίας που παρέχει το διαδίκτυο (Internet), το καθιστούν ένα απαραίτητο εργαλείο για τους Ακτινολόγους.
Η εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών παραμένει ένα δυσεπίλυτο ζήτημα, που η διεθνής κοινότητα είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει με τη θέσπιση κριτηρίων ποιότητας και την καθιέρωση δικτυακών τόπων, που θα εφαρμόσουν περιοδική αξιολόγηση των επιστημονικών δικτυακών σελίδων.
Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει το σημερινό άρθρο, υποδεικνύοντας τις πλέον αξιόλογες παγκόσμια ακτινολογικές διευθύνσεις, με τη γνώση ταυτόχρονα ότι η αξιολόγηση αυτή είναι εφήμερη. Το διαδίκτυο συνεχώς μεταβάλλεται και νέες προσεγγίσεις στο θέμα πρέπει να υπάρξουν στο μέλλον.
Παρουσιάζουμε ταξινομημένες σε 13 πίνακες 180 δικτυακές διευθύνσεις, που καλύπτουν πλήρως την ακτινολογική δραστηριότητα στο διαδίκτυο σε παγκόσμια κλίμακα.
Η λειτουργία των παρεχομένων διευθύνσεων ελέγχθηκε πρόσφατα από τους συγγραφείς (Δεκέμβριος 2000).

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK