Menu

Ενημέρωση για Τομείς της ΕΑΕ, παραλαβή βιβλίων & θέσεις εργασίας.

11/05/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

1) Συνημμένα θα βρείτε τον κατάλογο με τους Τομείς της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, με τους Επικεφαλής, τους Αναπληρωτές Επικεφαλής και τα μέλη του κάθε Τομέα ( κάντε κλικ εδώ για τον κατάλογο ).

2) σας ενημερώνουμε ότι έχει παραληφθεί το μεγαλύτερο μέρος από τα βιβλία που αγοράστηκαν για να δοθούν στους ειδικευόμενους που παρακολούθησαν τα 2/3 των μαθημάτων ως επιβράβευση για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019. Θα λάβετε άμεσα ενημερωτικό email από την γραμματεία της ΕΑΕ σχετικά με την ημέρα παραλαβής τους.  

3) σας ενημερώνουμε εκ μέρους της Καθηγήτριας κα Μουλοπούλου, για 2 θέσεις εργασίας στο Αρεταίειο Νοσοκομείο:

-    Ζητείται Ιατρός Ακτινολόγος με εμπειρία στην επίβλεψη και διάγνωση εξετάσεων Μαγνητικής Τομογραφίας, για μερική ή πλήρη απασχόληση στο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.  Η απασχόληση θα γίνει με σύμβαση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 72 86 137.

-    Ζητείται Ιατρός Ακτινολόγος με εμπειρία  στην υπερηχοτομογραφία, για μερική ή πλήρη απασχόληση στο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η απασχόληση θα γίνει με σύμβαση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 72 86 137.

Μετά τιμής,
Ιωάννης Τσιτουρίδης
Πρόεδρος ΕΑΕ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK