Menu

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1. Ο Σύλλογος φίλων του νοσοκομείου Σητείας σας ενημερώνει ότι θα επιδοτήσει το ενοίκιο του Ακτινοδιαγνώστη ιατρού που θα επιλέξει να διοριστεί στο νοσοκομείο Σητείας μέχρι  το ποσό των 350 € για 2 συναπτά έτη.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με μέλος του συλλόγου στο τηλέφωνο  6948898604

2. Πατήστε εδώ για να δείτε την αγγελία από Διαγνωστικό Κέντρο "Ασκληπιός Διάγνωσις".

3. Ζητείται Ιατρός Ακτινολόγος με εμπειρία στην επίβλεψη και διάγνωση εξετάσεων Μαγνητικής Τομογραφίας για μερική ή πλήρη απασχόληση στο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η απασχόληση θα γίνει με σύμβαση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν Βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. Η Ευρωκλινική αναζητά να προσλάβει Ιατρό Ακτινολόγο.

Απαραίτητα Προσόντα
- Πτυχίο Ιατρικής
- Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ακτινολόγου
- Εμπειρία σε όλο το φάσμα των απεικονίσεων – αξονικό και μαγνητικό τομογράφο
- Καλή γνώση Η/Υ
- Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά)
- Ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες & ομαδικό πνεύμα

Ο Όμιλος προσφέρει:
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες ανάπτυξης
- Συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας εργαζομένων Ευρωκλινικής καθώς και των  συγγενών τους

Παρακαλούμε για την αποστολή του βιογραφικού σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χρησιμοποιώντας τον κωδικό  RADIATR_3
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο μπορείτε να ακολουθήσετε το link http://www.euroclinic.gr/ 

5. Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του συνεργάτες Ιατρούς Ακτινοδιαγνώστες για το Δίκτυο Μονάδων Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6947 568126 ή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6. Από μεγάλο Όμιλο Ιατρικών Εταιριών ζητούνται (για διάφορα Υποκαταστήματα εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής) ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ - Κωδ. DAC 19. Εργασία πενθήμερη, πρωινή ή απογευματινή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ανεπτυγμένη επικοινωνιακή ικανότητα και να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ομαδικό πνεύμα.
Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αναφέροντας τον Κωδικό Θέσης). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974 499973

7. Το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου ενδιαφέρεται για την πρόσληψη επικουρικού ιατρού ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών.
Σαν Νοσοκομείο Άγονης και προβληματικής περιοχής τύπου Α΄ (διπλάσια μοριοδότηση & τριετή σύμβαση) και μόλις μια ώρα από την Αττική, το Γ.Ν. Καρύστου προσφέρει στους εργαζόμενους ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Γ.Ν.Κ.Υ Καρύστου στο τηλέφωνο: 2224350129

8. Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, ζητά για το Απεικονιστικό Εργαστήριο:

•  Ακτινολόγο,  με τουλάχιστον διετή εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας
•  Ακτινολόγο,  με τουλάχιστον δωδεκάμηνη εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο γενικής υπερηχοτομογραφίας και αγγείων
•  Ακτινολόγο,  με τουλάχιστον διετή εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο κλασσικής μαστογραφίας με θετική αξιολόγηση τυχόν επιπρόσθετης εμπειρίας σε γενικούς υπέρηχους και κλασσικό ακτινολογικό

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK