Menu

Θέσεις εργασίας στην Σαουδική Αραβία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Habib Medical Group θα βρίσκεται  24 - 25 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα  για να προσλάβει νέους Έλληνες γιατρούς (0-3 χρόνια προϋπηρεσία μετά την απόκτηση του Τίτλου Ειδικότητας) με ελκυστικές παροχές για την στελέχωση του νοσοκομείου του στο Khobar.
Δείτε την αγγελία και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1. Από την Κλινική «EUROMEDICA ΑΘΗΝΑΙΟΝ» Βύρωνα ζητούνται Ιατροί Ακτινολόγοι – Ακτινοδιαγνώστες για Υπερήχους σώματος – αγγείων, κλασικό ακτινολογικό και μαστογράφο, για πρωινές και απογευματινές ώρες εργασίας. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7676100 (Κος Νίκος Σταματάκης). E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Ζητείται για νησί των Κυκλάδων Ακτινοδιαγνωστής Ιατρός για διενέργεια υπερηχογραφημάτων και triplex 2-3 φορές εβδομαδιαίως. Αμοιβή ικανοποιητική. Για αποστολή βιογραφικών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΤΗΛ : 6983469440

3.. Προκήρυξη της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. για την κάλυψη της θέσης του Υποδιευθυντή Ιατρικών Απεικονίσεων – Ιατρού Ακτινοδιαγνωστικής στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Παρακαλούμε δείτε την Προκήρυξη εδώ.

4. Κλινική "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" στον Πύργο Ηλείας ζητά για μόνιμη συνεργασία Ιατρό Ακτινοδιαγνωστή με ετήσιες απολαβές 40.000 ευρω , πενθήμερη εργασία χωρίς εφημερίες. Πληροφορίες 6988050478 , email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Το ιατρικό τμήμα της επιχείρησης EXPRESS SERVICE στη διεύθυνση Καθηγητή Ρωσσίδη 2, στη Θεσσαλονίκη ζητά συνεργασία με ιατρό ακτινολόγο. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.τηλ.: 2310 426518.

6. Ζητείται Ακτινοδιαγνώστης για άμεση μόνιμη απασχόληση στο Νοσοκομείο Αιγίνης « Ο Άγιος Άγιος Διονύσιος»  Ν.Π.Ι.Δ  για Υπερηχογραφήματα, Μαστογραφία, Κλασσική Ακτινολογία.  Ευέλικτο ωράριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

7. Ζητείται Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης  για μόνιμη θέση εργασίας σε ιδιωτικό κέντρο στην Κομοτηνή με εμπειρία  κυρίως στα  triplex αγγείων. Άριστο εργασιακό περιβάλλον και με υψηλές αποδοχές. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ: 25310-33303 & 37979 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέσεις εργασίας στη Γαλλία

Η εταιρεία PERSUADERS RECRUTEMENT αναζητά πνευμονολόγους, γυναικολόγους, καρδιολόγους, οφθαλμίατρους, δερματολόγους, γενικούς γιατρούς, νευρολόγους, αναισθησιολόγους και όλες τις άλλες ειδικότητες για να συνεργαστούν με εγκεκριμένα νοσοκομεία και μεγάλες ιδιωτικές κλινικές στην πόλη  του Παρισιού και σε περιοχές της Γαλλίας.
Η εταιρεία εξασφαλίζει για εσάς μεγάλα συμβόλαια με απολαβές απο 5.000€ ως 15.000€ καθαρά με όρους που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των υποψηφίων.
Εαν είστε γιατρός ευρωπαίος πολίτης  με πτυχίο και ειδικότητα που έχει αποκτηθεί σε χώρα της Ευρωπαικής 'Ενωσης και το επίπεδο των γαλλικών σας είναι B2.

Eπικοινωνήστε στο +33 09 72 45 06 51 και αποστείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στην κα. Τσαουσίδου Ελισσάβετ, Σύμβουλος προσλήψεων και διεθνούς κινητικότητας.

Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK