Menu

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1. Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιότητας συνεργασίας με ιατρούς-εξωτερικούς συνεργάτες κατόχους Α.Π.Υ. για την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. Βρείτε και την σχετική αίτηση.

2.Το Διαγνωστικό Κέντρο Alpha διάγνωση στα Νότια Προάστια (μετρό Δάφνης), αναζητά συνεργασία με ιατρό ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ για (υπερήχους, triplex, Μαστογραφία,) σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο: 697 7718500.

3. Ζητείται ιατρός ακτινολόγος για ανάληψη επιστημονικής υπευθυνότητας στην περιοχή του Αιγάλεω (μπροστά στον σταθμό του μετρό). Διεξαγωγή υπερήχων και triplex, γνωματεύσεις ακτινογραφιών, μετρήσεων οστικής πυκνότητας και μαστογραφιών. Εξαιρετικά καλό πακέτο αποδοχών και συνθήκες συνεργασίας (https://neadiagnosis.gr/). Επικοινωνία, τηλ.:6932 376603 & mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

4. Ζητείται Επικουρικός Ιατρός Ακτινολόγος με γνώσεις υπερήχου-triplex καταρχήν για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. H θέση αφορά Νοσοκομείο 3' Ζώνης, άρα τα χρόνια ως επικουρικός μετρούν διπλά (3 έτη με διπλή μοριοδότηση). Γνώσεις αξονικού & μαγνήτη θα αξιολογηθούν περαιτέρω.Το τμήμα καλύπτει όλη την γκάμα της Ακτινολογίας, έχει υπερσύγχρονα μηχανήματα, με ολοήμερη λειτουργία στο άμεσο μέλλον. Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε με την Διευθύντρια του τμήματος Κα Ε. ΣΟΥΛΟΥΝΙΑ 6973388949

5. Το Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Κύμης προσφέρει θέση Επικουρικού Ιατρού Ακτινοδιαγνωστικής προκειμένου να συμβάλλει μαζί με τους ήδη υπάρχοντες δυο  Ιατρούς - 1 Μόνιμο και 1 Επικουρικό - στη λειτουργία του νέου Αξονικού Τομογράφου 32 τομών που πρόκειται να δωριστεί στο Νοσοκομείο καθώς και στο ψηφιακό μαστογράφο που πρόκειται να αποκτηθεί μεσω εγκεκριμένου προγράμματος ΕΣΠΑ.
Το ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ ανήκει στην ομάδα των άγονων και προβληματικών περιοχών Α' κατηγορίας και ως εκ τούτου προσφέρει τριετή θητεία στους Επικουρικούς Ιατρούς με επιπλέον κίνητρα. Η Κύμη βρίσκεται σε απόσταση μονο 2,5 ωρών από την Αθήνα και μπορεί να συζητηθεί με την Διοίκηση η δυνατότητα παροχής δωρεάν διαμονής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα Αγγελοπούλου Βασιλική, στο τηλ 2222350103- & -140 για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

6. Από μεγάλο Όμιλο Ιατρικών Εταιριών ζητούνται (για διάφορα Υποκαταστήματα εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής) ΙΑΤΡΟΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ (Κωδ. DR 19). Εργασία πενθήμερη, πρωινή ή απογευματινή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ανεπτυγμένη επικοινωνιακή ικανότητα και να χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ομαδικό πνεύμα.
Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αναφέροντας τον Κωδικό Θέσης)

7. Ζητείται Ιατρός Ακτινολόγος σε ιδιωτική κλινική για την εκτέλεση υπερήχων σώματος και triplex αγγείων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105710205, 09.00 -14.00 Κος ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ.
Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK