×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Menu

Θέσεις εργασίας στην Κύπρο

1) Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός της Κύπρου, καθώς και ο μεγαλύτερος πάροχος υγείας της χώρας. Με συνολικά 9 νοσηλευτήρια, 38 κέντρα υγείας, τις υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και το Τμήμα Ασθενοφόρων εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της Κύπρου καλύπτοντας το ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών υγείας. Ο ΟΚΥπΥ ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για τρεις θέσεις Ιατρών Ακτινολόγων για το Γ.Ν. Λάρνακας. Μπορείτε να βρείτε την αγγελία εδώ.

2) Το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία, ζητά να προσλάβει Ιατρό Ακτινολόγο για πλήρη απασχόληση.

Βασικά Καθήκοντα και Ευθύνες:
- Διεκπεραίωση ακτινολογικών εξετάσεων χρησιμοποιώντας τα συστήματα απεικόνισης που διαθέτει το Νοσοκομείο.
- Γραπτή διάγνωση των απεικονιστικών εξετάσεων.
- Επικοινωνία και συζήτηση των αποτελεσμάτων με τους κλινικούς γιατρούς.
- Προγραμματίζει, οργανώνει, επιβλέπει, συντονίζει, ελέγχει και καθοδηγεί κατώτερο προσωπικό.
- Ενεργεί σύμφωνα με τις πολιτικές και διαδικασίες του Τμήματος, οι οποίες  βρίσκονται σε εναρμόνιση με το νομοθετικό πλαίσιο και τους κανόνες δεοντολογίας, με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους ασθενείς και πελάτες του Νοσοκομείου.
- Συνεργασία με τους συναδέλφους, υφιστάμενους, προϊστάμενους, συνεργάτες, Ιατρούς, ασθενείς και με όποιους έρχεται κατά καιρούς σε επαφή. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
- Κάτοχος αναγνωρισμένου Πτυχίου Ακτινοδιαγνωστικής.
- Εγγεγραμμένος/η στον Παγκύπριο Ιατρικό Συμβούλιο.
- Προηγούμενη εμπειρία απαραίτητη.
- Λευκό ποινικό μητρώο.
- Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας, στο γραπτό και προφορικό λόγο.
- Πολύ καλή γνώση και χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
- Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα.
- Υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.
- Διαχείριση ασθενών και δύσκολων καταστάσεων.
- Διαχείριση της ομάδας.
- Άριστες Διαπροσωπικές δεξιότητες καθώς και δεξιότητες επικοινωνίας.
- Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων, άριστες συνθήκες εργασίας και προοπτικές ανέλιξης. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν άκρως εμπιστευτικές. 

3) H Πολυκλινική Υγεία στην Κύπρο, στα πλαίσια επέκτασης και συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών της, αναζητά Ιατρό Ακτινολόγο για άμεση πρόσληψη.

Γενικά Καθήκοντα:
• Χρησιμοποιεί την τεχνολογία ιατρικής απεικόνισης για τη διάγνωση και τη λήψη ιατρικών αποφάσεων για θέματα υγείας των ασθενών
• Γράφει ιατρικές αναφορές μετά την εξέταση των ασθενών
• Συνεργάζεται με τους τεχνολόγους για τη σωστή διεκπεραίωση μιας εξέτασης
• Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα σχετικά με τη θέση του/της ανατεθούν

Απαιτούμενα Προσόντα:
• Πτυχίο στην Ιατρική με ειδικότητα στην Ακτινοδιαγνωστική
• Εγγραφή στο Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου και αναγνώριση ειδικότητας από το Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου
• Ετήσια άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο
• Όσοι δεν έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο ή δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για να εγγραφούν
• Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας στο γραπτό και προφορικό λόγο
• Πολύ καλή γνώση/ χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών
• Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση θα θεωρηθεί πλεονέκτημα

Προσφέρονται:
• Ελκυστικό πακέτο απολαβών ανάλογα με την εμπειρία και τις γνώσεις
• 13ος μισθός
• Ταμείο Προνοίας
• Προοπτικές ανέλιξης
• Πρόγραμμα ένταξης νέων εργοδοτουμένων
• Συνεχής Εκπαίδευση και Ανάπτυξη
• Φιλικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αναγράφοντας τον κωδικό αναφοράς Ιατρός Ακτινολόγος) ή να καλέσουν στο +357 25884758 ή +357 25884941 για περισσότερες λεπτομέρειες.

4) Κλινική Μαστού στη Λεμεσό (Κύπρο), αναζητά ιατρό Ακτινολόγο για να στελεχώσει το κέντρο.
Μισθός: €100,000 - €120,000/ χρόνο, αναλόγως προσόντων (δεν απαιτούνται εφημερίες)
Για αποστολή βιογραφικού και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σημείωση: Σοβαρή φορολογική ελάφρυνση για μη κάτοικους Κύπρου με εισοδήματα άνω των €100,000 ετησίως, ως κίνητρο μεταφοράς της φορολογικής κατοικίας στην Κύπρο.

Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

1) Ζητούνται ακτινολόγοι πλήρους απασχόλησης, με φυσική παρουσία, για την στελέχωση του τμήματος Ιδιωτικής Διαγνωστικής και Νοσηλευτικής Μονάδας στο Ρέθυμνο Κρήτης. Απαραίτητη γνώση χρήσης υπερηχοτομογραφίας, αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας.
Έναρξη εργασίας τον Μάιο 2023.
Αποστολή βιογραφικών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977232781 / 2106850419

2) Πρόσκληση για υποβολή υποψηφιότητας συνεργασίας με Ιατρό Ακτινολόγο– Εξωτερικό Συνεργάτη κάτοχο Α.Π.Υ. για την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.
Συνοπτικά αναφέρουμε πως η συνεργασία αφορά στην παροχή υπηρεσιών εβδομαδιαίως και ειδικότερα: (Α) τις ακτινοδιαγνώσεις του συνόλου των διενεργηθεισών μαγνητικών τομογραφιών και (Β) την υποχρεωτική φυσική παρουσία του Αναδόχου στην Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού κατ’ ελάχιστο δύο (2) ημέρες την εβδομάδα. Τις δε υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας θα παρέχονται οι υπηρεσίες απομακρυσμένα-απαραίτητη προϋπόθεση ο κατάλληλος εξοπλισμός. Συνολικό Ετήσιο Κόστος Έργου: 87.272 €, η θέση αφορά την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού. Η Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. είναι εποπτευόμενος φορέας του Υ.Υ, αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και ανήκει στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων 23/3

3) Το Ιατρικό Αθηνών ενδιαφέρεται για συνεργασία με Ακτινοδιαγνώστη για το τμήμα Γενικών Υπερήχων της κλινικής Αμαρουσίου.
Ωράριο Εργασίας: Δυο (2) απογευματινές βάρδιες την εβδομάδα & Εφημερίες on call
Η Εταιρία προσφέρει :

- Δυνατότητα επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης σε ένα δυναμικά εξελισσόμενο Όμιλο
- Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα

Παρακαλούμε στείλτε τα βιογραφικά σας σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(όλα τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν με απόλυτη εχεμύθεια)

4) Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ (ΕΔΟΕΑΠ), προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του, προτίθεται να συνάψει σύμβαση για 1 θέση  Ιατρού Ακτινοδιαγνώστη στην Αθήνα.
Οι Αιτήσεις Υποψηφιότητας, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από πλήρες βιογραφικό σημείωμα θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές έως 28/02/2023,  με  ηλεκτρονική αλληλογραφία στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος να υπάρχει η ένδειξη: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΑΚΤΙΝΟΔΙΓΝΩΣΤΗ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τον παρακάτω Μπορείτε να δείτε την αναρτημένη πρόσκληση ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Οργανισμού μας ή στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.edoeap.gr/2023/02/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B3-82/

5) Η Γενική Κλινική Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΕ (δ.τ. DOCTORS’ GENERAL CLINIC), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κεφαλληνίας 26, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ΙΑΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ. Ο/Η κάτοχος της θέσης θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων της Κλινικής.

Καθήκοντα:
• Διεκπεραίωση υπέρηχων
• Σύνταξη γνωματεύσεων για κάθε απεικονιστική εξέταση.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Στασινός Παναγιώτης.
Τηλέφωνο: 2108807261
Ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

6) Ζητείται απο το Πολυιατρείο Πρόληψης ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ ακτινολόγος για Τμήμα Υπερηχων και Ακτινολογικό  σε Α/Α - ΜΟΠ - Μαστοογραφίες.
Ωράριο Πρωινό ή Απογευματινό ημερήσια ανάγκη 4 ωρών.
Πληροφορίες : 210-3230000 αποστολή βιογραφικου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

7) Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., μέλος του Ομίλου INTERAMERICAN, ζητά ΙΑΤΡΟ - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στο Εργαστήριο Ιατρικών Απεικονίσεων της Αθηναϊκής Κλινικής.
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:
Άριστες γνώσεις του αντικειμένου, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, προσαρμοστικότητα, δυναμισμό, ευελιξία και ικανότητα ομαδικής συνεργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί, παρακαλούνται όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8) Η ιατρική εταιρεία Aegean Medical Service ενδιαφέρεται να προσλάβει ιατρούς με ειδικότητα Ακτινολόγου, για εργασία στα διαγνωστικά κέντρα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
Παρακαλούμε για την αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 111 0786

Θέσεις εργασίας Ακτινολόγων

Αν προσφέρετε εργασία σε Ακτινολόγους, στείλτε την αγγελία σας στην ΕΑΕ  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης σε όλη την Ελλάδα εδώ.

Ενημερωθείτε για θέσεις ειδίκευσης στην Αθήνα εδώ.

Ενημερωθείτε για προκηρύξεις θέσεων ΕΣΥ εδώ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK