Τελικό πρόγραμμα 23ου Πανελληνίου Ακτινολογικού Συνεδρίου

22/11/2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας κοινοποιούμε το τελικό πρόγραμμα του 23ου Πανελληνίου Ακτινολογικού Συνεδρίου το οποίο θα διοργανωθεί 7-10 Δεκεμβρίου 2023 στο Divani Caravel, στην Αθήνα. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώνονται hands-on. Την φόρμα εγγραφής με το πρόγραμμα των hands-on μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Ο αριθμός των θέσεων για τα hands-on είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος
Πρόεδρος ΕΑΕ

Κυριακή Ταβερναράκη
Γενική Γραμματέας ΕΑΕ.

Ενημέρωση για την απώλεια του Κώστα Κοκκίνη.

21/10/2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη  θλίψη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αιφνίδια και αδόκητη απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και αγαπητού φίλου Κωνσταντίνου Κοκκίνη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Ο  Κώστας  Κοκκίνης, υπηρέτησε με συνέπεια, επί 40 χρόνια την Ακτινολογία  προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  στους Έλληνες ασθενείς.

Τον Κώστα Κοκκίνη τον χαρακτήριζαν ο ακέραιος  χαρακτήρας του, η εργατικότητά του και το υψηλό επιστημονικό του κύρος.

Με το έργο του και την συμβολή του στην ανάπτυξη της Ακτινολογίας είχε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο των συναδέλφων του όσο και της Ακτινολογικής Κοινότητας και των ασθενών του.

Ήταν μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, της Ένωσης Επαγγελματιών Ακτινολόγων – Απεικονιστών Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας καθώς και πολλών άλλων Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών.

Είχε ευρύ επιστημονικό έργο. Είχε παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό Ελληνικών και Διεθνών Συνεδρίων και  είχε συμβάλει στην διοργάνωση πολλών συνεδρίων. 

Είχε ευρύ εκπαιδευτικό έργο και είχε διατελέσει μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας από το 2014 μέχρι και σήμερα.

Είχε  διατελέσει μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ακτινολογίας στο ΚΕΣΥ, εκπροσωπώντας την ΕΑΕ.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 16.02.1959
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Πατέρας ενός τέκνου
2008 Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών
• 1976 Αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο Ζωγράφου και το ίδιο έτος εισήχθηκε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών
• 1983 έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
• 1986 άρχισε την ειδίκευση του στην Ακτινοδιαγνωστική στο ΝΙΜΙΤΣ
• 1991 απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής
• Από το 1991 -1994 συμμετείχε ως άμισθος στο Τμήμα Μαγνητικού Συντονισμού Αξονικής Τομογραφίας και Υπερηχοτομογραφίας του Π.Γ.Ν.ΣΑ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
• Από το 1992 έως μέσα του 2001 ήταν Επιστημονικά Υπεύθυνος στο Τμήμα Υπολογιστικής Τομογραφίας και Μαγνητικού Συντονισμού στην Γενική Κλινική Αθηνών, ΓΝΑ ΚΑΤ
• 12.09.2001 Διορίσθηκε στο ΓΝΑ ΚΑΤ Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα (Αξονικός τομογράφος) σε θέση Επιμελητή Α΄,
• 2012 Ορίζεται προσωρινός Προϊστάμενος του Ακτινοδιαγνωστικού τμήματος και
• 2020 Αναλαμβάνει την Επιστημονική και Διοικητική ευθύνη του τμήματος Νεοτέρων Απεικονιστικών Μεθόδων.

Η κηδεία του  θα γίνει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο κοιμητήριο Παπάγου.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Στριγγάρης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος        
Πρόεδρος ΕΑΕ                                

Κυριακή Ταβερναράκη
Γενική Γραμματέας ΕΑΕ.

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα 23ου Πανελληνίου Ακτινολογικού Συνεδρίου

18/10/2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να βρείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του 23ου Πανελληνίου Ακτινολογικού Συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος
Πρόεδρος ΕΑΕ

Κυριακή Ταβερναράκη
Γενική Γραμματέας ΕΑΕ.

Παράταση υποβολής περιλήψεων / 23o Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο

25/09/2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,                                      

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το 23ο Πανελλήνιο Ακτινολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL 07-10 Δεκεμβρίου 2023 μαζί με την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 Χρόνων από την ίδρυση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Ευελπιστούμε ότι το Συνέδριο αυτό θα αποτελέσει ένα τόπο συνάντησης όλων των Ελλήνων Ακτινολόγων και κατά την διάρκειά του θα μας δοθεί η δυνατότητα να εκπαιδευτούμε, να ενημερωθούμε για τις νεότερες εξελίξεις της ακτινολογίας και να συζητήσουμε για όλα τα προβλήματα που αφορούν την ειδικότητά μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο με τις οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων καθώς και την φόρμα εγγραφής στο συνέδριο.

Έχει δοθεί παράταση στην υποβολή περιλήψεων έως: 20 Οκτωβρίου 2023.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος               
Πρόεδρος ΕΑΕ                          

Κυριακή Ταβερναράκη
Γενική Γραμματέας ΕΑΕ.

Απώλεια συναδέλφου Δήμου Φαρσάρη

07/07/2023

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Επεμβατικού Ακτινολόγου Δημοσθένη Φαρσάρη, σε ηλικία 60 ετών.

Ο Δήμος Φαρσάρης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ το 1989, ειδικεύτηκε στην Ακτινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας το 1998. Μετά την ειδικότητα εξειδικεύτηκε στην Επεμβατική Ακτινολογία στο Guy’s & St. Thomas Hospital Trust και στο Atkinson Morlley Hospital του Λονδίνου, λαμβάνοντας υποτροφία από το ΙΚΥ.

Ο Δήμος Φαρσάρης υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο της Μονάδας Επεμβατικής Ακτινολογίας του ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός”, την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση από το 2001 που διορίστηκε ως Επιμελητής Β’ έως και σήμερα με το βαθμό του Διευθυντή. Στη διάρκεια της θητείας του, δίπλα του εκπαιδεύτηκαν πολλοί Ακτινολόγοι, ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι.

Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας για αρκετά έτη. Ο Δήμος ξεχώρισε όχι μόνο ως επιστήμονας, αλλά και για το ήθος και την προσωπικότητα του, τα οποία θα μείνουν ανεξίτηλα σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος         
Πρόεδρος ΕΑΕ                                        

Κυριακή Ταβερναράκη
Γενική Γραμματέας ΕΑΕ.

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK