Menu

Ενημέρωση για Τομείς της ΕΑΕ, παραλαβή βιβλίων & θέσεις εργασίας.

11/05/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

1) Συνημμένα θα βρείτε τον κατάλογο με τους Τομείς της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, με τους Επικεφαλής, τους Αναπληρωτές Επικεφαλής και τα μέλη του κάθε Τομέα ( κάντε κλικ εδώ για τον κατάλογο ).

2) σας ενημερώνουμε ότι έχει παραληφθεί το μεγαλύτερο μέρος από τα βιβλία που αγοράστηκαν για να δοθούν στους ειδικευόμενους που παρακολούθησαν τα 2/3 των μαθημάτων ως επιβράβευση για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019. Θα λάβετε άμεσα ενημερωτικό email από την γραμματεία της ΕΑΕ σχετικά με την ημέρα παραλαβής τους.  

3) σας ενημερώνουμε εκ μέρους της Καθηγήτριας κα Μουλοπούλου, για 2 θέσεις εργασίας στο Αρεταίειο Νοσοκομείο:

-    Ζητείται Ιατρός Ακτινολόγος με εμπειρία στην επίβλεψη και διάγνωση εξετάσεων Μαγνητικής Τομογραφίας, για μερική ή πλήρη απασχόληση στο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.  Η απασχόληση θα γίνει με σύμβαση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 72 86 137.

-    Ζητείται Ιατρός Ακτινολόγος με εμπειρία  στην υπερηχοτομογραφία, για μερική ή πλήρη απασχόληση στο Α’ Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Η απασχόληση θα γίνει με σύμβαση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 210 72 86 137.

Μετά τιμής,
Ιωάννης Τσιτουρίδης
Πρόεδρος ΕΑΕ.

Διευκρινήσεις επί της επιστολής του Προέδρου προς το Κ.Υ. Ραφήνας.

08/05/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

1) συνημμένα θα βρείτε Διευκρινίσεις επί της επιστολής του Προέδρου προς το Κέντρο Υγείας της Ραφήνας (κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την επιστολή).

2) σας κοινοποιούμε ενημέρωση από τον Καθηγητή κ. Α. Καραντάνα σχετικά με θέση στο Νοσοκομείο Νάξου για όποιον ενδιαφέρεται.

“Από το Νοσοκομείο Νάξου αναζητούν Ιατρό Ακτινολόγο με εμπειρία στον Αξονικό για θέση επικουρικού στον αξονικό τομογράφο. Δίνεται maximum εφημεριών, bonus από Δήμο και μονιμοποίηση σε Β’ μετά 3 χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διοικήτρια κα Καλίτσα Φραγκίσκου στο τηλέφωνο: 22853 60665.»

Μετά τιμής,
Ιωάννης Τσιτουρίδης
Πρόεδρος ΕΑΕ.

Ενημέρωση μελών.

07/05/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

1) σας κοινοποιούμε επιστολή που στείλαμε στον Υφυπουργό Υγείας σχετικά με οδηγίες της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας ( κάντε κλικ εδώ για την επιστολή και εδώ για τις οδηγίες της Χειρουργικής Εταιρείας)

2) σας κοινοποιούμε email του κου Κ. Χλαπουτάκη:

«Θέλω να σας ενημερώσω για ένα Letter to the Editor που δημοσιεύτηκε σήμερα αναφορικά με το υπερηχογράφημα ισχίου στα νεογνά στην εποχή του Covid-19. Προέρχεται από την ICODE.
Θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.european-radiology.org/opinions/developmental-dysplasia-of-the-hip-in-the-context-of-the-covid-19-pandemic/»

3) σας κοινοποιούμε email του Καθηγητή κ. Β. Σουφτά:

«Κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι με το ΦΕΚ 1525(Β)/22.4.2020 (επισυνάπτεται) ενεργοποιήθηκαν για το Τμήμα μας δύο (2) έμμισθες θέσεις Εξειδίκευσης στην Επεμβατική Ακτινολογία.
Το Τμήμα Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Ακτινολογίας Π.Γ.Ν.Α. δίδει πλήρη διετή εξειδίκευση στην Επεμβατική Ακτινολογία (καλύπτει όλο το φάσμα της εξειδίκευσης, με χρήση των πλέον σύγχρονων εξοπλισμών για τον Ελλαδικό χώρο).
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη του Συλλόγου μας (αφορά τους Ειδικούς Ακτινολόγους Ιατρούς).

Με τιμή,
Βασίλειος Δ. Σουφτάς
Καθηγητής Ακτινολογίας - Επεμβατικής Ακτινολογίας Δ.Π.Θ.
Δ/ντής Τμήματος Διαγνωστικής& Θεραπευτικής Ακτινολογίας Π.Γ.Ν.Α.»

(κάντε κλικ εδώ για το ΦΕΚ και εδώ για την επιστολή προς τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου)

Μετά τιμής,
Ιωάννης Τσιτουρίδης
Πρόεδρος ΕΑΕ.

Ενημέρωση μελών.

07/05/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε τον Νόμο σχετικά με την λειτουργία των Ακτινολογικών Εργαστηρίων σε υπόγειους χώρους (κάντε κλικ εδώ για τον Νόμο) μετά από ερώτημα που μας έθεσε η συνάδελφος κα Κωνσταντινιά Μπουρσιάνη (κάντε κλικ εδώ για το ερώτημα).
Επίσης σας επισυνάπτουμε την Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την χρήση των κλιματιστικών (κάντε κλικ εδώ για την Εγκύκλιο).

Μετά τιμής,
Ιωάννης Τσιτουρίδης
Πρόεδρος ΕΑΕ.

Ενημέρωση μελών για τις δράσεις της ΕΑΕ.

06/05/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε επιστολές που λάβαμε καθώς και τις εξερχόμενες επιστολές μας για ενημέρωσή σας.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάσετε τα σχετικά αρχεία.

-    Επιστολή από ΚΥ Ραφήνας και Απαντητική Επιστολή.

-   Καταγγελία για το ΚΥ Κερατέας και Επιστολή προς Υφυπουργό Υγείας

-    Αλληλογραφία με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας όπου υπάρχουν πληροφορίες και για τα κλιματιστικά.

Μετά τιμής
Ιωάννης Τσιτουρίδης
Πρόεδρος ΕΑΕ.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK